Bilresa

Telefonen ringde imorse runt en 5 över 9, kunde då ganska snabbt konstatera att skoldagen inte skulle bli av utan förslaget som Tim kommit med fick det bli.  En lång bilfärd  till Jönköping  ;P  Masse skulle till dh ! 

Ditresan gick iofs ganska snabbt då vi han med ett McD stopp på vägen men sen när vi skulle hem kändes det som en evighet. Saken gjorde det inte heller bättre att Hytta och jag snurrade bort oss i en stor rondell inne i Linköping. Vi "hade" hittat en snabbare väg hem än den vi åkte ner trodde vi. Kanske gick den snabbare också men så var absolut itne känslan. Mörkt blev det fort också så man trodde klockan nått nattetid när vi passerade kungsör.

Men men hemma iaf runt 7, in konstatera att det var lika snabbt iväg igen eftersom det var träning...
Och nu väntar en skoldag imorgon, lite konstigt eftersom det verkligen känns som att det är helg just nu. Blir svårt att komma upp men det får gå, eller rättare sagt det måste gå hehe ;P

Äntligen klart!

Igår var det lite halvstressigt, hade inte ens börjat med NpSvB som skulle vara klart idag och redovisat.  Plus att det var träning för ovanlighetens skull. Men efter att träning slutat så var det bara hem och sticka in huvudet i datorn och börja skriva. Orkade skriva och fundera i cirka 2 timmar sen kände jag blodsockernivån var nere på botten;P Som tur är ställer alltid Joel upp på en liten kvällspromenad till Konsum.
Några fler timmars skrivande och efter att klockan slagit 3 så kunde jag stolt slå mig för bröstet och konstatera att jag blivit i stort sett klar med talet.



Efter att jag kunnat få sisådär 4-5 timmar sömn så ringde väckarklockan som vanligt. Upp snabbt för att äta frukost sen ut i kylan och skrapa bilrutor ;S tröttheten var maximal. Sen bar det av till Arboga med Joel och Linda för att skryta lite om Ullvigymnasiet, (och självklart få höra lite mer om vad IP berättar om sina lyckstolpar;P haha). Vi kunde ta oss tillbaka till skolan runt lunch igen och då var det laddning och nervöst inför NpSvB-talet.

Klev först ut som vanligt när det gäller tal men vet inte om det blev så lyckat denna gång...

Att avsluta dagen med en lång bussresa till Kristinehamn för att hämta 2 pinnar är ju inte helt fel. Om man nu hade hämtat 2 pinnar. Aja 1 pinne fick vi med oss från säsongens sämsta match så det är väl något ;P

Nu är det sängdags igen och morgondagen är oplanerad, kanske skola, kanske skjusta masse till dh.
Gnatt

Det var den helgen

Match, match, träning och match...Så såg min helg ut...
Positivt, 3 av 3 segrar!
A vs VIK 5-3, Hallsberg vs J20 2-7 och A vs Kils 8-1.
Serieledning med A och J20 !
Mindre positivt, 1 matchstraff (klantigt!).

Nu är det bara samla ihop sig för en ny skolvecka som jag känner redan nu kommer bli tyngre än den vanliga...
Det är prov och inlämningar högt och lågt. Och alla som sagt att 3an ska vara skönast...har jag inte märkt än iaf. Bara att hålla ut fram till jul sen går vi mot en varm sommar där allt ska hända ;) Börjar dra sig nu, fixa Nyårs partyt och boka "sol"resa inför sommaren ;D Längtar tillbaka till ett varmt cypern just nu!

//Nilsson



"Joel har sett bra ut på träningarna, men det har knytit sig på match. Skönt att se att det släppt nu! Mycket bra Joel Nilsson som tittar upp."


Älvsjömässan

Godafton

Jaa vad säger man...grötigt är nog ett ord som beskriver dagens dag, mycket stissigt folk överallt!
Men men jag masse och hytta hittade några fina utbildningar, då vi bl a lyssnade på jönköpings tekniska, chalmers och västra mälardalens robotteknik.
Mycket information inför detta jätteval haha ;P men det är trots allt ett tag kvar!
Nu blir det träning sen hem och se på Oceans eleven på 6an ;D

// JNL

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0