Some great memories has disappeared

Inte allt för långt borta nu, V 18 är påbörjad och kortvecka, sen EN seriös vecka kvar. Efter den veckan blir det studentfirande på allvar.

Väckt en hel timme tidigare än vad jag brukar gå upp idag igen då det var dags för städning. Usch. Men går ändå inte att klaga. Kanske på vädret som inte höll klass idag. Jaja ska i alla fall bli bättre till Onsdagen.

Lite små planering för valborg har börjat tagit form och en trevlig grillkväll ser det ut att bliva. Det lär bli en grav mängd alkohol som skall konsumeras. Jonathan blir gravast, ingen idé för någon att ens försöka ta upp kampen. Han lirar liksom i en egen liga där. Men han gör det grymt också.

image48

Ja, egen liga

Satt föresten idag och rensade min gamla dator som skall tas ifrån mig för gott. Där fann jag en hel del trevliga bilder och annat, tyvärr så visade det sig att vissa speciella bilder tyvärr inte längre existerade, som djungelutter eller när Joel spela in sin version av micke gs. Lite sorgligt faktistk.

image46

Jag i litet format

Självklart ska kvällen fortsätta med lite pluggande, religion står det på morgondagens prov.
Måste bara tillägga att vafan gör Sverige i hockeyn nu alltså utskåpade mot Usa igår, bedrövligt...
Samtidigt som Liverpool måste göra mål imorgon. Viktigt.

Godkväll

Environmental issue

15,9 grader varmt idag när man klev upp och käkade lite frukost runt klockan nio.
Hur underbart är inte det?!
Det var till och med så att man kunde inviga shortsen idag. Nu är kanske sommaren här, hmm. Ska väl inte säga för mycket för då vaknar man väl imorgon och får till sin förvåning se hur det ligger ett centimeterlager av snö ute. Inte helt omöjligt med tanke på hur vädret svänger.

image45

Redo för sommar!

Ligger i sängen och harvar igenom det sista naturkunskapen, prov i miljöproblem imorgon. Jag försöker faktiskt ofta tänka på miljön när jag handlar. Idag kostade jag till exempel på 4 ecopåsar som var hela 2 kr dyrare bara för miljöns skull ^^ haha
Ser ut som att det kommer bli 2 riktigt tuffa veckor framöver. Många prov och inlämningar som måste göras i Maj. Men också de sista som skall göras. För sedan blir det lungt, ja i alla fall lungt när det gäller skolarbete.

Balen ligger riktigt mycket och trycker just nu. Det mesta styrt, bestämt mig nästan helt för frisyren nu också. Men sen kom det självklart till vem som skall få äran och bli ens lycklige balpartner.
Lottning, låter i mina öron som mycket rigg.
Vilket kommer göra det sådär, skulle självklart varit roligt om man skulle få gå med nån som är trevlig. Men med lite överslagsräkning och sannolikhetsmatematik så har man tyvärr inte oddsen på ens sida.

Lördagen ser ut att bli liknande förra, shopping - gränden - bio. Street Kings. Ska bli riktigt trevligt.
Sen är det kortvecka nästa vecka också med valborg. Valborg brukar betyda storkrök så jag vet inte riktigt vad som styrs i år, förhoppningsvis lite grillning fyllt med lekar, hehe.

Nej nu börjar det bli dags att runda av och låta fredagen och helg stega fram!

Ciao

A pleasant evening

På tisdag är det hundra dagar kvar till en trevlig utlandsresa så därför tog vi och planerade ihop en liten grillning på lördagskvällen.

Under dagen var det bara stress och stress, saker som skulle ordnas och så vidare. Och efter ett snabbt besök för att fira mamma Tims 50års fest så bar det av ner till Biggan.
Kött i massor.
Hann knappt hem innan Herr Forsberg infann sig och började direkt att göra iordning grillen. När väl grillen var igång så anslöt Jonathan huset och bara några minuter senare kom även Masse och Joel.
Så då blev det dags att fixa maten, samtidigt som elektrikern passade på att byta glödlampor och styra infravärme, hehe.
 
image40

Tog inte lång tid att väl äta, och kylan började tränga igenom kläderna. Så därför flyttade vi oss inått och plockade fram lite mer alkoholberikad dryck att förtära tillsammans med en kortlek.
Trevligt.
Den blåa flaskan kom som vanligt fram lite senare på kvällen. SPÅR.
Utgång stog på listan senare.

Nu är det dags för sista veckan som är lite lung, lungnet innan stormen. För sedan dyker prov på prov upp hela vecka 18 och 19. Men men efter 19 så är det inte mycket kvar. Nedräkningen kan snart börja. Student 08.

Nilsson

In confused times

En dag till börjar gå mot sitt slut. Mycket att göra just nu. Svårt att riktigt hinna med allting helt enkelt.

Alla val som skall göras. Högskolan för exempel. I och för sig så är det klart nu men har legat och tryckt länge. Men men, lite halvonödigt eftersom det ändå inte blir plugga direkt till hösten. Måste ta i tu med lite betyg för att nå dem där 19,83 i betygssnitt...
I'm Confused.

Lugn dag idag faktiskt, riktigt underbart att vakna upp runt 11 och se solen skina utomhus. Helt klockrent. Så skolan blev en skön dag utan några speciella händelser. Direkt efter skolan blev det dags för att åter igen kamma hem en promenadseger i mariokart mot masse.

image39

Jag vs Masse ( Peach vs Rosalina )

Detta för att sedan ut och ta en snabb runda golf med Jonathan. Uppfriskande.
Känner att golf verkligen är något som gör att man kopplar bort allt annat, man mår riktigt bra och får sig en liten tid för sig själv, kunna fly undan verkligheten för nån timme.

Men alltså nu vill jag bara ha lov lov lov. Eller rättare sagt ha sista veckorna i skolan så man bara kan vara där men inte behöver jobba. Trevligt med en sovmorgon imorrn igen, så kan man harva lite poker ikväll med utan att det lägger sig på samvetet, eller nja, vid närmare eftertanke så känns det inte helt fel med att lägga sig och sova nu.

Jesper Nilsson

21

image38

Klockren film!


Bad day

En mycket trivsam helg har nu passerat.
Som i och för sig började riktigt tungt men vände och blev riktigt lyckad. Att avsluta fredagen med att lyckas glömma nycklarna i skåpet i skolan är ingen direkt bra start på helgen. Och sedan blev det bara värre.

Däremot var lördagen helplanerad och en tur till Västerås stod på schemat. Efter ett par timmars löpande inne på mediamarket och på stan, i jakt på lite kablar och klockor.
En efterlängtad måltid tog vi oss tid till och det var inte mindre Café Gränden som fick stå för maten. Fläskfilé med bearnaisesås. Men tyvärr så tog maten slut relativt snabbt och det blev dags att svänga förbi ica för att inhandla lite gifflar för att ha under bion. 21. Var faktiskt riktigt schysst anser jag.
Tror föresten bions största dricka slår det mesta faktiskt, haha. 1,2 l på burk.

Kvällen var det dags att inviga MarioKart hos Masse. Tyvärr så var det inge vidare roligt eftersom motståndet inte alls var nått att tävla mot. Hur mycket Masse än försökte så hade han inte en chans, så antar nu att han tränar 24 h om dagen. För det är ett måste om han ens ska ge mig en match ;) Bättre lycka nästa gång!

Sovmorgon imorrn = skönt

Blir ner i pokerträsket ikväll utan att få dåligt samvete, så nu måste jag ha några mackor så huvudet är i form för lite räkning.

Nilsson

My swing were'nt what it use to be

Klockan börjar närma sig ett nu och CSI Miami börjar gå mot sitt slut. Och det känns som att några timmars sömn inte skulle sitta helt fel nu heller.

Efter mycket Wii-spelande hemma hos Masse så kände vi suget att mäta våra kunskaper på riktigt. Masse, Jonathann och jag peggade upp för första gången i år ute på golfbanan. Svingen var inte form vill jag lova och det bjöds på en hel del enastående prestationer från oss vardera.

I Tisdags blev det en ledig dag från skolan för en shoppingtur i västerås. Sällskapet var densamma som golfkollegerna.
För både Masse och jag är på jakt efter en snygg klocka. Svårt att  hitta alltså. Ingen av oss gjorde något inköp men en ny inbokad resa står och väntar på lördag. Då är det nästan ett måste att hitta! Även biobiljetter till "21" är förhandsbokade och ligger för en avslutning på shoppingen.

Men som sagt kvällen börjar gå mot sitt slut och sömn är på sin plats nu!

GodNatt


A bottle of beer in the sunshine

Klockan 16.04 mottaget SMS:
Avsändare: Joel Nilsson
"En bira ute i solen ;) ?"

Finns inte mycket att säga förutom att det blev en helskön Torsdag. Med några få lektioner i skolan för att sedan tagga inför kvällens Studentfest. Som sagt så dröjde det inte låg tid från att vi kommit hem innan Joel var sugen och likaså jag, så runt halv 5 knäpptes första heineken ute på min tomt tillsammans med en varsin Sundbornglass och ett antal smygtittande, funderasamma grannar.
Några minuter senare slöt Masse upp i fotbollsmatchen. Detta i sin tur spårade helt ur då Joel "bröt" fingret. Haha.

Omkring 19.30 var det dags att dra igång på allvar nere i Masses källare, för sällskapet stod; Värden Masse själv, Tim och Joel. En hel del GH III och Golf blev det. En verkligen trevlig "förfest" helt enkelt. Och efter några timmar med en grav mängd alkohol i kroppen så beslöt vi oss för att det var dags att bege oss till själva festen. Där upplevde jag att det var sjukt lite folk mot förra gången, men vad vet jag. Annars en helt skön kväll.

image31

Underbar skylt jag bevittnade på Masses toalett.

image32

Jag & Masse ( Masses gula slips matchar min gula kind )

Fredagen däremot var inte alls skön. Usch. Efter att ha vaknat kl 9 då Joel ringde och skulle se om vi skulle till skolan direkt så kändes det som en hel flock av bufflar löpte amok inne i huvudet. Som plåster på såren så ville även Joel sova vidare innan vi skulle besegra bakfyllan och inta skolan. Lyckades! Vid 1 ungefär.

Efteråt så fanns ingen annan utväg än den största kebab jag någonsin skådat på Maistro. Helt okej.


Fick ett sms om att det bara var 2 veckor kvar till studentmössorna kommer. Känns som en evighet men kommer att gå fort. Men det är egentligen sjukt vad fort det har gått alltså, bara 2 månader kvar till Student 08. o5TEb, speciellt.

//iJ

The addiction of shopping takes life again

Efter lång väntan så är äntligen våren officiellt här. Klockorna framdragna och värmen har börjat kommit samtidigt som skridskorna är hemplockade. Jävligt skönt att hockeyn är slut men hinner väl bara dröjja några veckor innan suget är tillbaka. Men nu får kroppen äntligen vila ( läka ).

Som alltid dessa tider så väntas en ganska skaplig sjukperiod som börjat träda fram just nu. Har lyckats med bedriften att bli sjuk samma period 4 år i rad och inte mycket talar för att sviten skall brytas denna vår heller.

Skolstart igår och tillbaka till arbetet. Proven och pluggandet. Men studentfest på torsdag låter inte helt fel, men även när jag idag uppmärksammade att någon hade räknat fram att det bara var ungefär 28 skoldagar kvar innan examensdagen. Känns som att det kommer bli en grym vår som kommer att bjuda på en hel del fina minnen. Sedan kan det inte vara många dagar innan studentmössorna dyker upp, eftersom Jonathan hade nämligen fått sin igår. Själv så väntar man på halva studentkollektionen av kläder också. haha.

På tal om kläder så tog jag mig i kragen i fredags för att förnya min garderob lite. Väl där så kunde jag inte hålla emot och det hela slutade med att jag kom hem med både en kostym och kläder. Så nu är studentkläderna spikade i allra högsta grad. Vad som måste investeras i är ett par nya solisar och en schysst klocka.
Får ta en dag om någon vecka till V-ås igen !

image29

Studentkläderna ( notera gul buss i bakgrunden )

Snygga kläder i all ära men hjälper tyvärr inte mycket just eftersom jag fått mitt ansikte halvt demolerat efter matchen mot Nor, en klockren handledare i på käken, så just nu känner man sig inte sådär jättefin. Så ett tandläkarbesök står nog på sin plats framöver så att inget har blivit trasigt, hehe.

image30

Lilla bulan, haha

Kvällen blir lugn med ishockey på tven och med detta väder så är det inte helt omöjligt att grillen blir invigd. Kan inte bli bättre va? Grilla, ta nån kall öl och kolla på hockey. Svårslaget.
Nu ska jag gå igenom Samhällskunskapen.

//JNL

RSS 2.0