Game day - resulted in history

динамо ай - Dynamo AJ

Stage One - Complete

Sist var Vik i köpings ishall och fick känna sig nollade. Förra veckan besökte J18 ABB arena i en DM final och fick fick än en gång känna sig nollade. Ikväll var det dags för ett besök på kristinelundssportfält för det bjöds på en ny DM final, J20.
Intro med Axelsson som speaker, klockrent.
Tungt att spela i Vik.
För på torsdagskvällen bjöds inte på någon lung match. Dynamo AJ nollade ytterliggare Vik en gång igen inför en fullsatt läktare ( som även innehöll Blue Army ). Promenadseger.
Just nu är det verkligen tungt att vara svartgul.
Men det är sjukt skönt att vara blåvit ikväll.
Att både J18 och J20 tar DMguld har aldrig hänt tidigare så ikväll skrevs KHC-historia ;P

Annars så krossades Lindlöven i lördagens seriematch samtidgt som Sura gick på plumpen mot Hallsberg. Detta betyder att på lördag så blir det seriefinal. Seger = kval till J20ELIT. Tuff match kommer det att bli.

image14

DM-GULD

För övrigt så kunde man se Liverpool köra över Inter samtidigt som det närmar sig sportlov. Vilan behövs. Det enda som man skulle kunna avvara vilan är en seger på lördag och ett kvalspel.

Idag har skoldagen varit lugn, blev väckt imorse på grund av att städhjälpen var tvungen att dammsuga mitt rum, bittert men ändå skönt att slippa göra det själv så det är bara bita ihop. Sen har all energi gått åt att ladda. Efteråt hann man knappt hem innan det var dags att bege sig hem, till ishallen.

Imorgon väntar ett Historiaprov på WWI och det har inte blivit så mycket pluggande nu när det varit match, alltså ingenting. Men man får väl improvisera.
Som vanligt.



"You'll never walk alone"



I just want some time off now

Ytterliggare en vecka avklarad.
Dagarna går snabbare än vad man hinner med. Samtidigt som helgerna försvinner som ingenting. Ledighet - sportlov behövs nu. Alla dagar ser likadana ut just nu känns det som, skola, träning, mat och sova. Men men det blir väl bättre.

Skön kväll igår iallafall. En plojträning för att sedan åka hem och bli serverad ett stort lass med tacos. Efter sedan en visit hemma hos Joel så blev det några timmar framför datorn. Borde väl sovit lite tidigare eftersom det vankades match idag ( för ovanlighetens skull ). Men blev istället dags att bygga lite på svs så man har råd att sportsbetta lite. För där plussas det inte så många kronor, inte än i alla fall.

Vik fick komma hit och känna sig nollade. Med lite tur nu så kanske kvalet finns i alla fall.
Annars en för lugn lördagskväll hoppas jag på. Gärna sova tidigt med någon bra film. Det var väl några månader sist man hade en lugn hemmakväll. Sedan ingen match imorgon, skönare. Får man äntligen sova ut ? Man får väl se. Dyker säkert upp något som ska hindra en.

image13

Winter, the toughest time of the year

Nu har januari gått mot sitt slut, har vart runt omkring 4-5 dagar ledighet. Resterande dagar har innehållit minst ett ispass om dagen. Att man sen ska hinna med allt utöver denna ishockey är ju ett under att man klarar (?!) av.
Förra veckan var lugn.

Lördag - Match, Söndag - Match, Måndag - Träning, Tisdag - Träning, Onsdag - Match, Torsdag - Match, Fredag - Träning, Lördag - Match, Söndag - Träning + Match, Måndag - Träning och Tisdag - Match...

7 matcher och 5 träningspass på 11 dagar, ungefär lika mycket som ett NHL-lag. Skönt jobb, om man nu hade det som jobb och inte var tvungen att tänka på skolan som ska in i stort sett alla dem där 11 dagarna.

Idag var vi tillbaka i hemmaishallen ( på fagerliden självklart ) för att hämta 2 nya pinnar, promenadseger helt enkelt. Och imorgon väntar Kils borta. Lång bortaresa är nog ändå rätt bra för min del, för det behövs pluggas lite.
Sen är även denna helg över.
Lika snabbt som alla andra helger.

Studentkrök 1 över, bakrak.
8.15 Kemi med Ola efter, kändes sådär.

Nu vill jag bara ha sommar! Kunna vakna upp på morgonen/förmiddagen och dra på sig ett par utslitna shorts och ett linné för att bara kunna kliva ut i trädgården, lägga sig i en hängmatta med en bra tidningen, en kopp kaffe och bara slöa.




"Måste Masse betala lika mycket som oss när han ska sova i en säng med en pinne i mitten =D?"

RSS 2.0