I should be somewhere else

Säsongen börjar gå mot sitt slut. Bara någon få vecka kvar samtidigt som värmen borde infinna sig så här i påsktider. Varmare har det börjat blivit, men snacka om kalldusch när man vaknar idag och ser att ett decimeterstjockt snölager har lagt sig.

Påsk betyder halvtid för skolan, så snart ska andra halvlek dra igång och känns som att den kommer bli helt okej, inte för mycket pluggande tillsammans med all nedräkning mot studenten.

Men just nu känns allt segt, skulle inte vara fel att ligga på en strand utomlands just nu med en kall öl eller drink vid sin sida. Nu när all skolstress ska starta också, massa arbeten som skall lämnas in, högskole val som skall göras och proven. Självklart börjar det bli lättare men sista varvet på banan kvar nu.

Vad som irriterar en mycket just nu är alla bittra gubbar och tanter som tror att de har förtur i trafiken. Gubbar som ska cykla i alla filer, är väl en tidsfråga innan det är cykelkö på E18. Likaså tanterna som vid (och inte vid) övergångsställen blundar och häver ut rullatorn i tid och otid. Sen har fanskapen mage att klaga på ungdomen, om hur dåliga vi är och beter oss.

image27

Här skulle det inte vara fel att infinna sig nu.

Now is our only chance the hope

Så klart att det ska snöa idag, nu när man äntligen börjar få förhoppningar om lite värme och vår. Att sedan inse att man måste ta cykeln ner till frisören gör inte heller saken bättre. Men vad som egentligen är mest irriterande är gårdagens förlust mot Nor...

Att åka till Nor (Vålberg?!) är som att åka till guldsmedshyttan. Det kan liknas med att göra en tidsresa sådär en 20-30 år tillbaka i tiden. Hatar verkligen Nor just nu.

image19

Blev riktigt glad iförrgår då jag upptäckte att mor fixat så att vi äntligen har fått tillgång till kanal5. Så att nya säsongen av 100 höjdare kunde följas. Sjukt program. Fast helt klockrent. Liksom gubben som klippte sig samtidigt som mig idag. Vilka historier. En 80 åring som hade bott på tunadalsgatan 6 i 32 år och tyckte att det var inga som helst problem att handla på hemköp? haha

Två tunga skoldagar kvar nu sedan väntar ett välbehövligt påsklov. Det vill säga vila.
Men också två tunga prov innan dess.

A taste of spring

"Det börjar bli dags" Precis som Betner inleder i inget är heligt.

Mönsterskyddet blev äntligen godkänt, efter sisådär nästan ett helt års väntan.
Men nu är det äntligen avklarat och nu gäller det bara att börja sälja. haha ;D

Nyss ätit mig mätt på fars stuvade mackisar efter att ha tränat.
Börjar nämligen bli dags där med, lördag smäller det. Första kvalmatchen.
Angående ishockey så grymt skönt att Luleå fortfarande lever kvar, även fast det är kört till 98%. Lika fint är det att se Mr Forsberg hela tiden fortsätta att leverera. Alla sågar och han gör det omöjliga igen. Skulle inte förvåna mig om han tar hem poängligan i slutspelet.

Föresten skönt att vakna och känna att våren närmar sig. Soligt ute. Fåglarna kvittrar. Skön känsla helt enkelt. Hela skoldagen blir liksom lättare.

image16

Jag & Hytta - Vårbild 06





When design is all that matters

The road to elite

Stage Two & Three - Complete

Oddsen var inte på vår sida när vi kom till Surahallen för seriefinal.
Motståndarlaget bestod till 50 % av div 1 lirare. Men vad har hindrat J20 förut att chockera. Att stå för ytterliggare en bragd.
1-2 !
Nu höjdes förväntningarna inför lördagen och Dynamo AJ laddade till tusen. Tyvärr så ställde Fellingsbro upp med bara 8 man och Köping avrättade dem ganska enkelt med 15-0.

TABELL            M     V   O  F      +/-      P
1. Köping HC   21  14  3  4  98 - 49  31

Nu väntar kval.
J20ELITkval.
Lördag klockan 13.00 gästas Köpings Ishall utav Hedemora.

image15

I skrivande stund så har jag nyss knåpat ihop ett CV samtidigt som jag tuggit i mig ett paket fetaost. Gott ( nja i vanliga fall, på bakfylla är det underbart! )
Men nu börjar det helt enkelt att bli dags att se sig om efter en bra bok och krypa ner i sängen. Tror det får bli Deception point, I cirkelns mitt utav Dan Brown. Som tilltugg står en påse gifflar.

Gokväll

RSS 2.0