The spontaneous training session

19 Januari 1989
Idag var det 19 år sedan den dagen.
Tiden går snabbare än man förväntar sig och vill...


Vaknade imorse och insåg att idag var det dags för JJT's (JesperJonathanTim's) flyttfirma att köra igång sin verksamhet på allvar. Lastbilschauffören Jonathan var i högsta varv när jag slöt upp. Efter ett antal timmars lyftande, som i och för sig blev ett spontant träningspass, bjöd mor Helen på lasange. Gott.
Dagen passerade och alla radiobilar och alla skidor med mera tog slut i den gamla lägenheten.
Hur som haver så kändes det riktigt skönt efter och veta att man gjort någon nytta.

Kvällen bjöd på oxfiléfrossa hos Kurt Salin på Gillét med familjen.
Obeskrivligt hur utsökt det är.

Nu har det blivit lite pokerspelande och snart börjar det bli dags att sova, viktig match imorgon.
Håll utkik efter JJT's hemsida som kommer upp snarast ;P

Gnatt


A stupid subject

Skolan har startat igen.
Kändes ändå helt okej att vara tillbaka. Det går absolut inte att klaga på tiden man är i skolan utan bördan ligger i läxorna och proven, att när man väl är hemma för dagen så har inte skoldagen tagit slut. Det är vad som är bittert med just skolan.
Skolveckan rullade på snabbt och lite nya ämnen hade tillkommit. Men man får sig självklart en riktig funderare när vi gick ifrån ullvigymnasiet sen torsdagseftermiddag. Vi hade då haft kärnämnet LPL - Hälsopedagogik för första gången. Vad är egentligen hälsopedagogik? Och vad i hela friden gör det som kärnämne?
Jag vet inte hur det är att vara på ett AA-möte men kan verkligen tänka mig att det måste vara i den stilen som denna kurs är uppbyggd. Sen att det är ett kärnämne som alla stackare är tvingade att läsa gör inte saken bättre. Lära ut hälsa måste ske på i yngre dagar, på gymnasiet är det oftast för sent. Man kan lika väl använda den tiden ( 2 lektioner i veckan ) till något som garanterat gör hälsan bättre, idrott.

Ishockeyveckan trummade på bra och fredagens hemmamatch bjöd på en prommenadseger i derbyt. 4-1 mot gästande VIK.
Idag var det ytterliggare ett derby, Fagerliden. Hela ishallen utgör en konstig känsla ifrån sig och man vill åka därifrån redan innan man kommit dit. Matchen gick snabbt, högt tempo både i matchen och mellan varje avblåsning. Såg riktigt bra ut ett tag och ledningen med 0-1 verkade hålla. Men kvitteringen kom med cirka 3 min kvar av matchen. Hursomhelst 3 pinnar från helgens matcher var nästan okej.

Nu är en ny vecka på ingång och blir förhoppningsvis som vanligt.
Att sedan den kanske sista (?) resan är styrd känns betydligt skönare och förgyller närvaron extremt mycket. För detta lär bli den sista sommar tillsammans med grabbarna...
Usch snart dags att välja högskolor och städer...
Men men en sak i taget !








Over and Out


Back to school

Suck.
Då var det sista jullovet på gymnasiet avklarat. Ytterliggare en gång har julafton har passerat och ett nytt år har trätt fram. Ett 2008 som har mycket att leva upp till. För förra året var ett de mer händelserika åren som innehöll det mesta. Men det finns inte så många tvivel på att detta är något som kommer uppnås, för nu börjar det dra ihop sig till Student 08 och allt vad det innebär.
Sen har har även småplaneringarna startat.
Planering inför den kommande sommaren.
AyiaNapa08 - återtåg?

image12

Nu är det dags för träning.
För att sedan hem och inse fakta. Skoldag imorgon.
Suck.

Suffering from a stomach disorder

Torsdagsträningen var seg, orkade knappt åka. Efter några övningar så kände jag att magen vänt sig uppochner, så fort som fan till båset för att lägga helgens ribba.
Magsjuka, som även led till feber.
Tillbringat hela fredagen till att dricka vatten och avslagen cola, usch.

image10

Som grädde på moset så tog både jag och hytta oss ner till ishallen för J20s seriefinal. 1-2.
Hem med stora förhoppningar, Sverige skulle ta första JVM-guldet på länge. Och med en vändning från 0-2 till 2-2 och övertid såg det jävligt ljust ut. Sen kom Canadas cptur ( effektivitet? ) och gör ett skit simpelt mål av i stort sett inget alls.
Besvikelse.

Åka och köpa något gott att äta nu...
Eller gå till sängs direkt...
//J.Nilsson

Meet all expectations

Förväntningarna var skyhöga inför nyår. Kan vara bra, men också leda till överladdning.
Tycker att just detta nyår blev lite överskattat, visst fan var det roligt ;P inget snack om saken. Men att det skulle vart roligare än förra året nåddes aldrig. Själva styrning och det var klockrent i år och man skulle kunna dra en ganska självklar slutssats att vi helt enkelt är för gamla, för firandet här hemma.
Ett nyår på annan ort, sälen eller något liknande hade helt klart vart optimalast.

Hur som helst ett stort tack till boysen som gjorde detta till en skön invigning och välkomnande av år 2008.

image9

Gruppfoto :)

1 Januari 2008 börjar klockrent med ett sms från jonathan som det står något i stil med:
"Dags att vakna städpatrullen och komma ner nu!"
Med ett tungt huvud släpade jag och Joel ner oss och mötte upp grabbarna. Efter någon timmes diskande och städande blev det årliga bakfyllepizzan på Latifa. Emil hade nog det tyngst.
Väl hemma blev det lungt och där vattenflaskan följde en hela tiden.

/"Boppe"

RSS 2.0